Eski PSA yeni Stellantis ticarileri makyajlandı. Opel Combo da bu makyaja dahil ve belki de en belirgin farkları taşıyan model. Zira Opel kimliği Combo tanıtıldığı sırada değişim içindeydi ve Vizör adı verilen burun tasarımı tüm modellere uygulandı. Bu nedenle de Combo’nun özellikle yüzündeki değişim dikkat çekici. İlginç olansa sanki bu değişim ilk günden planlanmış gibi iyi görünüyor. Yani Combo pek yabancılık çekmemiş.
İç mekanda da bazı yenilikler mevcut. Yeni direksiyon simidi, dijital gösterge tablosu ve yeni bir bilgi-eğlence sistemi yazılımı kabindeki yenilikler. Bu yazılım tüm yeni modellerde karşımıza çıkan, bolca kişiselleştirme seçeneği ve kablosuz bağlantı imkan sunan yazılımın aynısı. Tabii Combo gibi bir ticari araçta ürün gamı içindeki yaygınlığı biraz daha seyrek olabilir.
Bunun dışında Combo artık LED Matrix farlarla da satın alınabilecek. Ticari araçlarda far teknolojileri üzerine pek durulmuyor ama Opel, Corsa’dan alınan teknolojiyle bunu değiştirmiş. Gece sürüşlerinde karşıdan gelen ya da önünüzde ilerleyen araçların olduğu kısımları karartıp diğer alanları uzun bir menzilde aydınlatabilen LED Matrix farlar, Combo’da her bir far için 14 LED’e sahip.
Combo, makyaj öncesinde olduğu gibi 1,5 litrelik dizel motoru manuel ya da otomatik şanzımanla kullanmaya devam edecek. Elektrik cephesindeyse yoluna eski sistemle devam edecek. Yani 136 HP güç ve 270 Nm tork üreten elektrik motoru 50 kWs’lik bataryayla birleştirilecek. 100 kW DC şarj gücü bir ticari araç için sorgulanması gereken bir durum. Daha kötüsüyse 7,4 kW’lık AC şarj ünitesi. Zamanın para anlamına geldiği bir araç için uzun şarj süreleri her ticaret erbabına uygun olmayacaktır.